ROLLING BESSONS AL COMPLET

ROLLING BESSONS AL COMPLET

Tornen amb força i temes nous

ROLLING BESSONS són:
Àngel Asensi, baixista; Miquel Asensi, guitarrista i cantant; Ángel Suárez, baterista i Rubén Sarabia, teclista.
------------------------------------------------------------------

lunes, 24 de octubre de 2011

GRÀCIES, AMICS DE BABILÓN

Qué bé ho vam passar divendres amb tots vosaltres. De veritat, quin públic més agraït i quina nit més bona i saborosa en tots els sentits.

La primera cançó que vam interpretar s'anomena "Sis Raons". És un dels temes preferits pel nostre teclista, Rubén Sarabia. És melòdica i el piano té molta presència. I com ens van emocionar els primers aplaudiments quan Ángel Suárez, el baterista, va fer sonar el seu instrument per primera volta durant tota la nit.

Àngel al baix i Miquel a la guitarra també es van unir en esta composició, 100% en valencià i 100% Rolling Bessons.

Després, vam tocar el tema "T'estime (María)", amb una resposta de públic que ens va ajudar a passar-ho bé i a concentrar-nos encara més. Una interpretació més simfònica de la mà de Rubén Sarabia i més pausada gràcies a Ángel Suárez. Tema central en la nostra discografia pel que suposa als germans -i bessons- Miquel i Àngel Asensi.

I com no, la improvisació és important, vital en un grup. Vam conéixer només una hora abans al grup de música de cambra "Tres Drets", arribats des de la Vall d'Uxó. I sense assaig previ, ens vam fer avant i tots junts (dos fagots, un violí, un baix, una bateria, un teclat i la veu) vam improvisar esta composició.

Molt bé. I el públic... qué dir-vos.... sou excepcionals. Tot un exemple per a nosaltres des de l'escenari. Sou grans i molt agraïts.

Fins la pròxima, amics de Babilón!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario