ROLLING BESSONS AL COMPLET

ROLLING BESSONS AL COMPLET

Tornen amb força i temes nous

ROLLING BESSONS són:
Àngel Asensi, baixista; Miquel Asensi, guitarrista i cantant; Ángel Suárez, baterista i Rubén Sarabia, teclista.
------------------------------------------------------------------

miércoles, 25 de mayo de 2011

CRÍTICA DE "ROCK AMB DENOMINACIÓ D'ORIGEN" PER TONI CANO, PERIODISTA.























Els germans Asensi tornen a la càrrega. Rolling Bessons acaba d’editar el seu tercer treball (comptant "Projecte Robòtic", anomentat "Rock amb denominació d’origen", una nova mostra de l’ofici que atresoren després de molts anys en este dur i desagraït món de la música (Miquel i Àngel ja han liderat de ben joves altres projectes de l’escena local).

Amb una producció més que digna, el treball inclou huit cançons i un regal: el seu anterior treball, l’EP Projecte robòtic (2010), que conté cinc cançons més. Són temes de rock on el grup no amaga les seues influències (Queen, per exemple). Lletres intenses i lúcides -“Quin prestigi?”-, emotives i familiars –“T’estime (María)”- i, en general, experiències vitals. A més, en este disc els Asensi recuperen un vell i curiosíssim tema, “Las mariposas”.


Des de les comarques del sud i amb el seu rock clàssic d’estil anglosaxó (ells l’anomenen “rock d’etiqueta”), fins i tot, en algun moment, èpic –però sense arribar a l’stadium rock-, Rolling Bessons ocupen probablement un buit en el panorama rock del País Valencià. No han inventat res de nou, però, caram, algú ho ha fet en els últims 20 anys?

Antoni J. Cano. Periodista.

No hay comentarios:

Publicar un comentario