ROLLING BESSONS AL COMPLET

ROLLING BESSONS AL COMPLET

Tornen amb força i temes nous

ROLLING BESSONS són:
Àngel Asensi, baixista; Miquel Asensi, guitarrista i cantant; Ángel Suárez, baterista i Rubén Sarabia, teclista.
------------------------------------------------------------------

lunes, 16 de mayo de 2011

CRÒNICA DEL CONCERT EN EL BLACK ROSE, 13/05/2011
























Hola a tots, gràcies per compartir amb nosaltres música, cançons, puntejos, "solos" de bateria, de guitarra i sobretot, bon ambient.
Vam començar l'actuació amb el tema "El tren", la primera cançó del nostre
últim treball, "Rock amb Denominació d'Origen". Sabem que a molts de vosaltres vos agrada la nostra part més rock... ( a nosaltres també).

Després vam seguir interpretant temes del nostre últim CD com ara "Quin prestigi?", "T'estime (María)", "Per Sempre" i vam recuperar/recordar altres temes del CD "Rock d'Etiqueta": "Rock al teu costat", "Dime quién soy yo", "Aire Pur", "No abandones" o "Busco un sueño mejor".

Una bona nit d'entreteniment que, recordem, fixada en un divendres 13... però que va acabar amb dissabte 14 per evitar possibles "supersticions".

En tot moment es podia disfrutar del bon ambient. Per a nosaltres, el rock és un estil molt noble i amb moltes variants -cançons lentes, ràpides, accelerades, íntimes, lentes- i també per a fer versions. Ahí va quedar per al record un tema que interpretàrem d'un artista internacional i molt reconegut que mantindrem en anomimat (per si de cas) i el nostre tradicional i estimat "La manta al coll".

Per acabar, el "Kambo" va oferir una mostra de la seua potència vocal i va interpretar una "balada" molt especial... tot improvisat però amb molt bon regust per a nosaltres.

Donar-vos les gràcies per la vostra assistència. Rolling Bessons seguim apostant per fer cançons pròpies, per donar a conéixer composicions originals en valencià i per a tots. En els escenaris ens trobareu. Gràcies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario