ROLLING BESSONS AL COMPLET

ROLLING BESSONS AL COMPLET

Tornen amb força i temes nous

ROLLING BESSONS són:
Àngel Asensi, baixista; Miquel Asensi, guitarrista i cantant; Ángel Suárez, baterista i Rubén Sarabia, teclista.
------------------------------------------------------------------

domingo, 17 de abril de 2011

APOSTES DOBLES, DOBLES APOSTES
























Rolling Bessons ha pres forma. Un concert sempre és un bateig de foc, sempre. I és necessari que l'escenari dictamine, encara que siga en la primera volta, com ha de ser un grup. Som amics i músics, però el públic veu quatre persones que formen un bloc. I ahí és on entrem nosaltres.

Amb tres treballs discogràfics -que es diu prompte- com "Rock d'Etiqueta", "Projecte Robòtic" i "Rock amb Denominació d'Origen", el públic i la crítica periodística pot fer-se la idea que no estem per a perdre el temps. Tot el contrari, per a guanyar condicions i qualitat. I això es demostra en l'escenari.

Hi ha que evitar els excesos, un dels punts vitals i on cauen molts grups. Hi ha bandes que destaquen molt la guitarra o la bateria. Nosaltres ens igualem -o això pretenem- i tots hem de sonar a un nivel paregut, que no vol dir que en algunes ocasions, un instrument i el seu músic demanen protagonisme.

Rubén i Ángel, sou apostes nostres. Vos demanem la vostra presència al grup durant molts anys. El meu germà i bessó va encertar quan li va reincidir a Angelito que se'n vinguera amb el nostre grup, que tinguera ell les baquetes preparades perquè contàvem amb ell per a ser el baterista. I així ha sigut. A Rubén li vaig comentar el tema de ser l'organista. És un honor que siga el meu alumne, però prompte em superarà.

Apostes dobles, dobles apostes. Els dos apostem per vosaltres, des d'un principi amb un quòrum absolut. I els dos vam apostar individualmente per vosaltres. I este és el resultat: Rolling Bessons, que no és poc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario