ROLLING BESSONS AL COMPLET

ROLLING BESSONS AL COMPLET

Tornen amb força i temes nous

ROLLING BESSONS són:
Àngel Asensi, baixista; Miquel Asensi, guitarrista i cantant; Ángel Suárez, baterista i Rubén Sarabia, teclista.
------------------------------------------------------------------

martes, 5 de abril de 2011

QUI ÉS QUI: RUBÉN SARABIA, EL TECLISTA.

 
 
 

 

Rubén Sarabia és el nou teclista del grup. És un dels esportistes més coneguts d'Ibi i ara també està dins del món de la música. Molt amic dels seus amics, li apassiona la música tranquila però de qualitat. Amant de les melodies i de ritmes pausats, pensa que el rock és una gran manifestació artística. Totes les variants són bones, el que hi ha que fer és escollir el moment perfecte.

Rubén assegura: "les composicions amb teclat tenen bona sonoritat i més encara, una classe tremenda. Sempre m'he fixat amb este instrument, que mai resta efectivitat ni a la guitarra, ni al baix ni a la bateria. El teclat és autònom de tots ells i sempre està ahí. Estime el piano, estime els efectes 'pads', estime este instrument".

Miquel Asensi li va telefonar no fa molt de temps. Volia incorporar-lo al grup. Era coneixedor que Rubén estimava estes tecles. Ara, "Iron Man" com és conegut puja als escenaris. Però no per a arreplegar copes o medalles... ara se centra en la música. "Els bessons són especials. M'agraden moltíssim les seues composicions. En valencià... la suavitat dels temes, el concepte clàssic de rock que respecten i mantenen. Estic agraït d'entrar en este grup", comenta Rubén.

Àngel Asensi també el valora: "Rubén és un geni, una persona molt seriosa amb els temes que porta per davant. Li dona classe al grup i és emotiu. Escolta temes com ara 'Per Sempre' o 'Sis Raons' i disfruta més sentint-los que tocant. És un gran fixatge".

Rubén ara espera debutar. Mai ha estat en cap grup musical, però considera que no hi ha res impossible. En tot cas, només camins llargs.

No hay comentarios:

Publicar un comentario