ROLLING BESSONS AL COMPLET

ROLLING BESSONS AL COMPLET

Tornen amb força i temes nous

ROLLING BESSONS són:
Àngel Asensi, baixista; Miquel Asensi, guitarrista i cantant; Ángel Suárez, baterista i Rubén Sarabia, teclista.
------------------------------------------------------------------

martes, 12 de abril de 2011

CRÓNICA DEL CONCERT

Salutacions a tots. Gràcies als assistents per vindre a la presentació d'este nou treball discogràfic amb el títol de "Rock amb Denominació d'Origen". Vora 90 minuts les nostres cançons d'este CD com també de l'anterior, anomenat "Rock d'Etiqueta". No poden faltar tampoc les versions: "Eye Of The Tiger", "Hold The Line", Another One Bites the Dust",... que sabem que vos agraden. Un concert important, sobretot, per a Ángel Suárez i Rubén Sarabia, que van debutar com a baterista i teclista respectivament.

El primer tema va ser "El Tren", una composició que en directe sona atronadora. Seguidament "Rock al teu costat", "Quin Prestigi?", "Dime quién soy yo" i unes versiones. A continuació, un dels temes estrela de l'últim CD y de tota la nit: "T'Estime (María)", una composició dolça dedicada a María Asensi Bordera, la filla d'Àngel i la perleta del grup. 70 bengales li van donar la benvinguda al món de la música a este angelet de només un any i quatre mesos. Sa mare la va portar a l'escenari i el públic va mostrar la seua gratitud amb forts aplaudiments.

A poc a poc van anar sonant temes clàssics de la banda com "Aire Pur", "No Abandones" juntament amb altres més nous com ara "Buscar-te" i també era el moment de donar a conéixer temes no gravats pels Rolling però rescatats de l'experiència musical d'Àngel i Miquel com ara "Sis Raons", "Junts de Nou" i el nou tema titulat "Ya Basta", composat pels bessons i Ángel Suárez.

Una versió de "La Manta al coll", amb la presència a l'escenari de Pep Coloma i María Reig Satoca va tancar el concert. Fins la pròxima, amics.

No hay comentarios:

Publicar un comentario