ROLLING BESSONS AL COMPLET

ROLLING BESSONS AL COMPLET

Tornen amb força i temes nous

ROLLING BESSONS són:
Àngel Asensi, baixista; Miquel Asensi, guitarrista i cantant; Ángel Suárez, baterista i Rubén Sarabia, teclista.
------------------------------------------------------------------

domingo, 17 de abril de 2011

EL PÚBLIC, EL MILLOR QUE TENIM
























Ha passat una setmana del concert i tinc les mateixes bones sensacions que moments després del concert. Vàrem estar tranquils damunt de l'escenari i esta situació ens va fer més forts. Teníem confiança i som afortunats ja que tenim seguidors que ens aplaudeixen, saben apreciar el que fem. No podem demanar més.

Ángel: tot va començar ara fa un any. Tenies il.lusió de ser baterista i mai havies tingut un grup. Tot va canviar i ara portes el ritme de les nostre cançons. Fa 11 anys que ens coneixem... i ara som més amics que mai. Et preocupes per tot. No canvies mai.

Rubén: eres aire pur per a Rolling Bessons. Amb tu, som encara més grup, ja que amb el teu orgue, la música guanya molt i sonem amb més "cos". En pocs mesos has aprés molt, perquè com molt bé dius: "no hi ha coses impossibles, només hi ha reptes a superar".

Els dos sou fidels i seriosos amb el compromís. A més, tenim la sort que ja sabíeu moltes coses del grup i veníeu als nostres concerts.

Acabe este text refernint-me al públic: s'ho passa bé i nosaltres disfrutem amb vosaltres. Sou la part més important. Alguns de vosaltres ens dieu de fer més concerts, també fora d'Ibi. Ho tenim pendent.

Àngel.

No hay comentarios:

Publicar un comentario