ROLLING BESSONS AL COMPLET

ROLLING BESSONS AL COMPLET

Tornen amb força i temes nous

ROLLING BESSONS són:
Àngel Asensi, baixista; Miquel Asensi, guitarrista i cantant; Ángel Suárez, baterista i Rubén Sarabia, teclista.
------------------------------------------------------------------

martes, 12 de abril de 2011

CRÓNICA DEL CONCERT





Salutacions a tots. Gràcies als assistents per vindre a la presentació d'este nou treball discogràfic amb el títol de "Rock amb Denominació d'Origen". Vora 90 minuts per a interpretar les nostres cançons d'este CD com també de l'anterior,
anomenat "Rock d'Etiqueta". No poden faltar tampoc les versions: "Eye Of The Tiger", "Hold The Line", Another One Bites the Dust",... que sabem que vos agraden. Un concert important, sobretot, per a Ángel Suárez i Rubén Sarabia, que van debutar com a baterista i teclista respectivament.

El primer tema va ser "El Tren", una composició que en directe sona atronadora. Seguidament "Rock al teu costat", "Quin Prestigi?", "Dime quién soy yo" i unes versiones. A continuació, un dels temes estrela de l'últim CD y de tota la nit: "T'Estime (María)", una composició dolça dedicada a María Asensi Bordera, la filla d'Àngel i la perleta del grup. 70 bengales li van donar la benvinguda al món de la música a este angelet de només un any i quatre mesos. Sa mare la va portar a l'escenari i el públic va mostrar la seua gratitud amb forts aplaudiments.

A poc a poc van anar sonant temes clàssics de la banda com "Aire Pur", "No Abandones" juntament amb altres més nous com ara "Buscar-te" i també era el moment de donar a conéixer temes no gravats pels Rolling però rescatats de l'experiència musical d'Àngel i Miquel com ara "Sis Raons", "Junts de Nou" i el nou tema titulat "Ya Basta", composat pels bessons i Ángel Suárez.

Una versió de "La Manta al coll", amb la presència a l'escenari de Pep Coloma i María Reig Satoca va tancar el concert. Fins la pròxima, amics.

No hay comentarios:

Publicar un comentario